This family house was designed to minimize overlooking to and from neighbouring properties.
       
     
 Precast raw concrete staircase. We wanted to create a structure slightly brutalist that's more like a sculpture for this clean and uncluttered house.
       
     
 Taken as a reference  "a nova arquitetura portuguesa"  , based on simplicity, economy of materials and formal resources, this all white and natural local stone dwelling seems to be carved a piece of white stone that contrasts in the immense deep blue sky.
       
     
 Minimal framed windows seems to disappear when the natural light is entering the pavilion by creating enclosed gardens. The overall atmosphere is intense, a silent luxury of austerity.
       
     
IMG_20171215_133509.jpg
       
     
IMG_20171215_133210.jpg
       
     
IMG_20171215_132121.jpg
       
     
IMG_20171215_132654.jpg
       
     
IMG_20171215_131647.jpg
       
     
 This family house was designed to minimize overlooking to and from neighbouring properties.
       
     

This family house was designed to minimize overlooking to and from neighbouring properties.

 Precast raw concrete staircase. We wanted to create a structure slightly brutalist that's more like a sculpture for this clean and uncluttered house.
       
     

Precast raw concrete staircase. We wanted to create a structure slightly brutalist that's more like a sculpture for this clean and uncluttered house.

 Taken as a reference  "a nova arquitetura portuguesa"  , based on simplicity, economy of materials and formal resources, this all white and natural local stone dwelling seems to be carved a piece of white stone that contrasts in the immense deep blue sky.
       
     

Taken as a reference "a nova arquitetura portuguesa" , based on simplicity, economy of materials and formal resources, this all white and natural local stone dwelling seems to be carved a piece of white stone that contrasts in the immense deep blue sky.

 Minimal framed windows seems to disappear when the natural light is entering the pavilion by creating enclosed gardens. The overall atmosphere is intense, a silent luxury of austerity.
       
     

Minimal framed windows seems to disappear when the natural light is entering the pavilion by creating enclosed gardens. The overall atmosphere is intense, a silent luxury of austerity.

IMG_20171215_133509.jpg
       
     
IMG_20171215_133210.jpg
       
     
IMG_20171215_132121.jpg
       
     
IMG_20171215_132654.jpg
       
     
IMG_20171215_131647.jpg